середа, 7 грудня 2016 р.

Здоров’я – найцінніший скарб людини.





Навички збереження його ми прищеплюємо змалку. Важливим напрямком роботи школи є профілактика шкідливих звичок у школярів. Цікавою формою роботи є зустрічі з представниками молодіжного громадського об'єднання «НОВИЙ ФОРМАТ».7 грудня відбулася чергова зустріч з представниками цього об'єднання.

 Данілушкіна О.Л. розповіла школярам про негативний вплив наркотичних та психотропних засобів на молодий організм та як важко позбутися цієї хвороби.
 
 Кузьмін В.В. у свою чергу, проінформував учнів щодо кримінальної та адміністративної відповідальності неповнолітніх за зберігання та розповсюдження наркотичних засобів. Адже за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів з метою збуту чи без мети збуту – передбачена кримінальна відповідальність ст. 307 - 309 Кримінального кодексу України.

Зустріч пройшла у форматі діалогу, під час якого школярі отримали можливість почути відповіді на запитання.


Школярі уважно слухали лекцію гостей. По завершенню зустрічі учні мали змогу двадцятихвилинний документальний фільм «Мовчати про це -злочин», який викликав неабияку зацікавленість у школярів. Діти зрозуміли, що не варто витрачати час та власне здоров’я, а іноді й життя, такому «швидкоплинному задоволенню».

Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.