середу, 5 вересня 2018 р.

КРАЇНА МРІЙ


Проминуло літо тепле непомітно,
В спогадах лишивши теплий слід,
Школа всім всміхається привітно,
Обіцяючи відкрити новий світ.
     Ранок 3 вересня 2018 року у Новоархангельському НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» Новоархангельського НВО №1 розпочався з посмішок учнів та хвилювання батьків та вчителів.
   Усі учасники навчально – виховного процесу урочистою ходою крокували до центральної площі селища. На усіх чекали запрошенні та чимала кількість  гостей. Урочистий захід «Країна мрій», присвячений Дню Знань  та свята Першого дзвінка розпочався із зустрічі першокласників.
    Радо вітали учнів 1-А класу, двері в Країну знань їм відкрила перша вчителька Мартинюк О.В. і вихователь Качур Ю.В. Оплесками зустрічали юних школярів 1 -Б класу  перша вчителька Реп’ях В.М. і вихователь Шевченко О.В.,  гостинно зустріли учнів 1-В класу і їх перша вчителька Цвєткова Т.М.
    Захід вражав незвичайністю та креативністю і приємно порадував подарунками від дирекитора Новоархангельського навчально – виховного об’єднання №1 Косенко І.М. та благодійного фонду С. Тигибка та директора дитячого оздоровчого табору «Бригантина» Наконечного М.Т. Найщиріші слова привітання прозвучали від голови Новоархангельської РДА Васильченка С.С.
    Гарним подарунком для першокласників була зустріч з сучасними казковими героями Сімкою та Ноликом, які розважили малят.
По - справжньому дружнім  був флешмоб «Шкільна родина»








Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.