пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Міжнародний форум «Сучасний стан освіти і науки. Стратегія розвитку»



    09 грудня 2016 року заступник директора з виховної роботи Новоархангельського НВО№1 Товсторог Юрій Григорович взяв участь у Міжнародному  форумі «Сучасний стан освіти і науки. Стратегія розвитку», який відбувався в м.Києві.
Метою форуму було налагодження співпраці, обміну професійним досвідом, висвітлення стану і перспектив розвитку науки і освіти, відзначення та вшанування активних і успішних представників галузі Академія наук вищої освіти України спільно з інформаційним партнером і співорганізатором УІВЦ «Галактика».
Форум проходив за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної академії наук України, Національної академії правових наук України, Національної академії аграрних наук України, Варшавського університету наук про життя, ВГО «Громадська рада освітян та науковців», ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», міжнародних представників наукової та освітянської еліти, ВГО «Асоціація психотерапевтів та психоаналітиків України» та ін.

У рамках Форуму презентовано інформаційно-публіцистичне видання «Науковці та освітяни України», яке розповідає про розвиток науки і освіти, успіхи та надбання наукової і освітянської еліти. В ній розміщені публікації про наукові установи, навчальні заклади, видатних науковців, достойних освітян, обдарованих дітей, а також розміщуються наукові практичні досягнення та інноваційні підходи у формуванні розвитку системи освіти. І серед них, на 101 сторінці цієї книги, опубліковано статтю Косенко Ірини Миколаївни, директора, професора кафедри соціальної педагогіки та психології, спеціаліста вищої категорії, старшого учителя, у якій презентовано управлінську діяльність через систему відносин з дітьми, учителями, батьками, різними громадськими організаціями. Педагогічний колектив, очолюваний Іриною Миколаївною, глибоко професійний, творчий, згуртований, гідний поваги. Імідж директора поєднує харизму, професійні здібності і управлінську культуру. Новоархангельський НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» - це сучасний заклад з міцними традиціями, культом знань і в той же час відкритий до змін і нових освітніх ідей та технологій, освітній центр району. Тут кожна дитина –особистість, котру необхідно зрозуміти, навчити і дати відчути, що вона є неповторною у життєвому океані зі своїми нахилами, інтересами і потребами.   

                            
                                                                                                                      
             Книга надрукована на кошти спонсорів та учасників і буде безкоштовно розповсюджуватися через міністерства, відомства, центральні й регіональні органи державного управління в Україні.

 

Форум дав об’єктивну оцінку досягненням та здобуткам наукових і освітянських установ, науковців, фахівців-практиків. 

 

Приємно зазначити, що Новоархангельське навчально – виховне об'єднання №1 нагороджено Грамотою за високі  професійні здобутки у вихованні та навчанні молодого покоління, та за рішенням експертної комісії, директор Новоархангельського НВО №1 Косенко І.М. відзначена медаллю «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки», заснованою Президією Академії наук вищої освіти України.

Нехай на цьому благородному педагогічному  шляху нас супроводжують успіх і творчі перемоги, а серця наповнюють дитяча довіра і любов.

Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.