четвер, 13 жовтня 2016 р.

Честь школи відстояли достойно

                        
09 жовтня ,у неділю 0 7- 00 год. ранку біля Новоархангельської  школи – гімназії було людно і гамірно. То учні нашої школи від'їжджали до   м. Кропивницька на зйомку пізнавально – розважальної телевізійної гри «12 балів».
Місто зустріло нас похмурою і вітряною погодою, але це зовсім не погіршило настрою нашим дітям.
Учасники грали у двох лігах: молодша – учні 4-х класів:
1.Юрченко Дарина
2.Неїзжалий Назар
3.Жук Ярослав
4.Щербак Вікторія
5.Пономаренко Руслана
6.Грищенко Єлизавета
7.Малий Максим
 та старша – 8 класів:
1.Колеснікова Анна
2.Кайпак Антон
3.Захарчук Златослава
4.Дідковський Іван
5.Бойко Вікторія
6.Бобко Микола
7.Згарбул Анастасія
Гра складалася із чотирьох конкурсів, які називалися «Уроками»: потрібно було дати правильну відповідь на 12 запитань,написати твір на обрану літеру, вибрати із великого якомога більше малих слів.
Слід зазначити, що протягом зйомки, що тривала майже 3 години для кожної вікової категорії, гравців не залишав командний дух та бажання показати свої знання.
А надійною підтримкою стали присутні там класні керівники, які поглядом чи посмішкою вселяли в дітей впевненість, зібраність, оптимізм, бажання перемогти. Адже працювати доводилось перед кількома камерами з надто яскравим освітленням, в оточенні відповідних декорацій та великої групи телевізійних працівників, що для наших дітей є незвичним. Допомагали проявляти свій інтелект, долати перешкоди на шляху до правильних відповідей, вселяли віру у власні сили Березовська Р.І., Букур В.В.,Кожухар І.В., Хаба О.О.
Останні напружені хвилини змагань і… гру завершено!
Найбільш хвилюючий момент – оголошення переможців:  у молодшій групі ним стала  Пономаренко Руслана, у старшій – Кайпак Антон.  Ці учні  будуть учасниками півфінальної гри «12 балів».

Вітаємо переможців і гордимося ними!



Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.