вівторок, 22 січня 2019 р.

Тиждень зарубіжної літератури.


Згідно з річним планом роботи  школи, з метою розвитку інтересу школярів до вивчення зарубіжної літератури, активізації їх пізнавальної активності удосконалення форм і методів проведення нетрадиційних уроків і позакласних заходів із зарубіжної літератури в період з 26.11.2018р. по 30.11.2018р. у школі проведено Тиждень зарубіжної літератури.

Метою тижня було залучення учнів до книги, формування розвиненого читача, сприяння вихованню естетичних смаків школярів, зацікавлення їх багатогранним світом культури та літератури.
У 7 А класі вчитель зарубіжної літератури Букур В.В. провела гру «Літературний калейдоскоп», де учні  були учасниками цікавої подорожі по сторінках прочитаних творів.
Особливо креативно пройшов конкурс в 11б класі «Твоє ім’я я буду пам’ятати вічно» під керівництвом вчителя зарубіжної літератури Букур В.В. Учні мали змогу розповісти цікаві факти із особистого життя відомих письменників, поетів та прочитати напам’ять вірші-присвяти.
У 6в класі вчитель Березовська Р.І. провела урок на тему «Динаміка образу Скруджа» за повістю Ч.Діккенса «Різдвяна пісня в прозі» з використанням інтерактивних технологій.
Учні 9в класу разом з учителем Березовською Р.І. поринули в романтико – реалістичний світ О.С.Пушкіна, взявши участь у диспуті на тему «Чи потрібно нам сьогодні вивчати  творчість генія російської літератури?»
          П’ятниця стала кульмінацією предметного тижня, святом не тільки зарубіжної літератури, а й поезії, музики і танців. Інтелектуальну гру «Брейн-ринг»  готували учні старших  класів під керівництвом учителів Березовської Р.І. та Букур В.В. Ведучою заходу була заступник завідувача з виховної роботи Авдієнко Н.М.Атмосфера гри та інтрига  панували до останньої хвилини. Знавцям потрібно було поринути у світ казки, творчості Артура Конан Дойля, Сервантеса, Шекспіра .Учасники майстерно проявили свої акторські здібності, інсценізуючи байки І.А.Крилова.

Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.