понеділок, 20 березня 2017 р.

Творча зустріч з поетесою Іриною Небеленчук



27.02.2017 в Новоархангельському НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – гімназія» Новоархангельського НВО №1 в рамках Декади методичної роботи відбулася захоплююча зустріч з майстринею художнього слова, поетесою, педагогом, науковцем – Небеленчук Іриною Олександрівною, у рядках віршів якої читається любов до близьких людей і друзів. Провідною в її творчості є тема кохання. Почуття, яким наділена людина, - величне. Красиве, світле, що здатне примножувати сили на шляху подолання перешкод, підносити людину на вершину духовності , зцілювати й окрилювати її.


Поетеса поспілкувалася із старшокласниками, зворушливо прозвучали вірші в її виконанні, які увійшли до збірки «Берег любові». Крізь розлуку, біль, надію, віру, сподівання  всі присутні  побачили образ жінки з глибоким внутрішнім світом і світлою душею, котра прагне щастя сама та бажає його всім людям.
Учні з захопленням слухали поетесу та задавали численні запитання. Несподіванкою для поетеси стало те, що учениця 11 класу Кузьміна Маргарита продекламувала свої нові вірші.


 Сюрпризом стала  декламація віршів І.Небеленчук учнями Новоархангельського НВК «ЗШ І – ІІІ ступенів – гімназія» Новоархангельського НВО№1. Навзаєм почесна гостя і сама підготувала для  присутніх подарунок. Ним стала збірка віршів «Берег любові» з автографами автора.
Вчителями було організовано виставку – портрет «Берегиня поетичного слова» , на якій представлено збірки  І. Небеленчук, фрагменти із критичних матеріалів та статті з періодичних видань.

 На згадку фото та автографи!




З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.