вівторок, 5 вересня 2017 р.

У вересневий день святковий...

У такт легенькому вітерцеві і під шепіт опалого листя приходить до нас золотокоса осінь. А разом з нею і перше осіннє свято - День Знань.  Новоархангельський навчально – виховний комплекс «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – гімназія »Новоархангельського навчально – виховного об’єднання №1 гостинно відчинив двері своїм  учням.
  Особливим і, безперечно, визначальним у житті, початок нового 2017 – 2018  навчального року став для 55-ти першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступили на незвіданий шлях, а  двері в Країну Знань їм відкрила директор Новоархангельського навчально -  виховного об’єднання №1  Косенко Ірина Миколаївна та  іх перші вчителі Кожухар І.В., Хаба О. О.
Перше вересня – особливий день у житті нашої держави! Він пройнятий ідеями добра та єдності поколінь.
З побажанням успіхів і наснаги в новому навчальному році до всіх присутніх звернулася директор Новоархангельського навчально виховного об’єднання №1  Косенко Ірина Миколаївна.

















\


   Щоб підтримати патріотичний дух та гордо заявити про свою приналежність до великої української нації, усі школярі прийшли з квітами жовто – блакитними кульками які під час флеш – мобу учні випустили в рідне небо.
Почесне право першими зайти на перший урок отримали головні члени шкільної родини -  першокласники. 
    На високому патріотичному рівні у кожному класі прошли перші уроки на тему «Поважаю європейські цінності -  будуючи сучасну Україну». 






















Учні 9 – Б класу, класний керівник Березовська Р.І., 9 – В класу, класний керівник Букур В.В. відвідали надзвичайно цікаву виставку в районному краєзнавчому музеї, присвячену сторіччю заснування гімназії в селищі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.