пʼятницю, 1 листопада 2019 р.

Новоархангельське НВО№1 у новому форматі розвитку освіти


08 жовтня 2019 року на базі Новоархангельського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія» Новоархангельського навчально - виховного об’єднання №1 було проведено педагогічну практику для здобувачів освіти курсів підвищення кваліфікації керівників  закладів загальної середньої  освіти, які викладають предмети освітньої галузі «Мови і літератури» Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.


Тепло зустріли гостей директор Новоархангельського НВО№1 Косенко І.М., заступник директора з НВР Бондаренко Л.І., заступник директора з виховної роботи Бобко І.М., заступник завідувача з НВР Галкіна В.Б., заступник завідувача з виховної роботи Авдієнко Н.М., заступник завідувача з методичної роботи Молошнік А.В., завідувач Вільшанської ЗШ І-ІІ ступенів Брушко Л.В., завідувач Мар’янівської ЗШ І-ІІ ступенів  Драгоненко І.А., завідувач Скалівського НВК «ЗШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» Каушан Я.І.

Косенко Ірина Миколаївна ознайомила всіх присутніх з планом роботи семінару. У своєму виступі  вона розповіла про організацію роботи Новоархангельського НВО№1, особливості управління, проблеми та поділилася  своїми директорськими планами на найближчий час.
Продовжила роботу семінару заступник директора з НВР Бондаренко Л.І. та розповіла про систему адміністративного впливу на роботу з філіями Новоархангельського  НВО№1.

Учасники педпрактики переглянули відеозаписи фрагментів  інтегрованого уроку в 11б класі з теми: «В.Підмогильний. Урбаністичний роман «Місто». Світові мотиви підкорення людиною міста, її самоствердження в ньому», який підготували і провели Галкіна Валентина Борисівна - учитель української літератури  та  Березовська Раїса Іванівна - учитель зарубіжної літератури, мистецтва Новоархангельського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів -гімназія». А також переглянули презентацію «Проекти успіху на шляху до якісного оволодіння англійською мовою», яку прокоментували Сіплівенко Тетяна Олександрівна, Ігонова Марина Василівна-учителі  англійської мови Новоархангельського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів -гімназія».

Із темою «Застосування інформаційно-комунікативних технологій  в управлінській діяльності та методичній роботі в опорному закладі та філіях  Новоархангельського НВО №1»виступила  заступник завідувача з методичної роботи Новоархангельського НВК «ЗШ І-ІІІ    ступенів -гімназія» Молошнік Антоніна Володимирівна, яка особливу увагу звернула на  методичну роботу в опорному закладі  та мережеву взаємодію з філіями.
 Про особливості системи забезпечення якості освіти і освітнього процесу в опорній школі говорила заступник завідувача з навчально-виховної роботи  Новоархангельського НВК  «ЗШ   І-ІІІ ступенів – гімназія» Галкіна Валентина Борисівна.

Для відпочинку та розвантаження слухачів між виступами та обговоренням питань проводився психологічний тренінг.
Насамкінець всі учасники семінару відвідали переїзну виставку картин  учителя образотворчого    мистецтва  Скалівського НВК «ЗШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» Юзвенко Зої Олександрівни

Закінчилася робота підведенням підсумків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

.

.
.